Det var menuen til Danskertræf i går. Det lyder ved nærmere eftertanke ikke særligt appetitligt (vi danskere kan bare ikke finde eksotiske, velklingende navne til vores ellers så udmærkede madretter, jvf. blodpølse), men det smagte nu ganske fortrinligt. Næste gang er der lagt stærkt op til boller i karry, en ret som jeg elsker, men faktisk havde glemt alt om.

Turen op til Danskertræf skulle denne gang (og for første gang) foregå i el bólido. Jeg havde nogenlunde begreb om retning og afkørsel, men jeg anede en smule bekymring hos Fernández, som jeg dog hurtigt fik manet til jorden ved at overbevise ham om, at jeg virkelig er godt kendt på M-40 (en af Madrids motorringveje). Udkørsel af stor bil fra meget lille p-plads gik nogenlunde og ligeledes gjorde turen på 15 minutter derop. Jeg øjnede hurtigt en parkeringsplads, da jeg ankom, men så kom sveden på panden frem. Parallelparkering har altid været et spørgsmål om held for mit vedkommende, og i går var jeg mindre heldig. Jeg baksede i evigheder, og det har helt sikkert ikke været noget kønt syn lige indtil, at ejeren af bilen, som holdt parkeret foran mig, kom og kørte væk. Hvor heldigt var det ikke – jeg holdt der og gjorde mig til grin midt i myldretiden, og så kunne jeg pludselig bare køre direkte ind til siden og parkere. Piece of cake siger jeg bare…
Det var en hyggelig aften med masser af sludren og grin, alt for meget kaffe for tæt på sengetid, og godt selskab. Turen tilbage gik som den skulle, og indkørsel af stor bil på lille p-plads gik helt uovertruffent. Er det ikke utroligt, som man bare kører skide godt når man er alene?

 

86 Responses to Kødrand

 1. Grethe says:

  Ja, nu kender jeg jo den lille parkeringsplads til en stor bil, og ved hvor lidt plads der til at få bilen ud og ind.Jeg kan levende forestille mig hvordan du har haft det med en parallelparkering. Jeg så jo, hvor lidt plads der er mellem bilerne ved fortovskanten.

 2. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 3. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 4. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 5. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 6. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 7. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 8. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 9. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 10. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 11. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 12. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 13. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 14. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 15. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 16. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 17. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 18. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 19. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 20. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 21. Puha Mutti, jeg baksede og baksede med den øse. Jeg var sgu presset lige ind til den bil foran mig kørte… Men man har da lov at være heldig. På et tidspunkt holdt der er en bil lige bagved mig og ventede, jeg ved ikke, om han troede, at jeg var ved at køre… Kønt var det ikke! :o)

 22. Marianne says:

  Kødrand. Så tænker jeg med det samme på matador og lære Andersen, som ikke tåler kødrand :-)
  Det lyder hyggeligt, at i mødes og hygger med dejligt dansk mad. Boller i karry er nu godt.
  Hvor var det godt klaret med bilen :-)

 23. Deborah says:

  Kødrand??? Jeg er ikke med, jeg sidder og tænker Forloren Hare, men det er det vist ikke som jeg forstår det. Boller i Karry er nevøernes yndlingsret så det får de, når de kommer ud til moster. Mor og far hjemme kan nemlig ikke lide det…

 24. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 25. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 26. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 27. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 28. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 29. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 30. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 31. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 32. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 33. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 34. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 35. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 36. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 37. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 38. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 39. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 40. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 41. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 42. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 43. Deborah, jeg troede ogsaa foerst, at koedrand var det samme som forloren hare, men det er det ikke. Koedrand har aerter og guleroedder inden i og ingen bacon, og saa faar man smoersovs til. Forloren hare daekkes med bacon, og saa faar man vildtsovs til. Det er vist saadan det er…

 44. Anja says:

  oh, hvor jeg kender til parkeringsproblemerne. Det er sgu ikke som i DK…her skal man kunne presse bilen ind med faa cm. margen. Det ville vaere praktisk hvis man kunne opfinde nogle hjul til under bilen, saa kunne man trille sidelaens ind (hvis man da kan finde en p-plads, en anden udfordring).

 45. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 46. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 47. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 48. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 49. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 50. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 51. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 52. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 53. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 54. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 55. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 56. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 57. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 58. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 59. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 60. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 61. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 62. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 63. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 64. Anja, jeg kunne ikke være mere enig. Men metroen i Sevilla begynder forhåbentlig snart at ligne noget, så er bilen ikke længere helt så vigtig. Har du for øvrigt lagt mærke til at mange spaniere (alle har selvfølgelig min. en bil) tager bilen alle steder, ikke så underligt at man skal lede i længe efter en p-plads…

 65. Deborah says:

  Nu fandt jeg en opskrift på Kødrand med stuvet blomkål i en kogebog jeg har. Der er ærterne nu ved siden af, men jeg tænker denne ret også findes i flere variationer. Hvis nogen ønsker opskriften så giv lyd, så sender jeg den gerne ;-)

 66. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 67. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 68. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 69. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 70. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 71. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 72. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 73. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 74. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 75. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 76. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 77. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 78. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 79. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 80. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 81. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 82. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 83. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 84. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 85. Deborah, kødrand kan sikkert, som du skriver, laves på mange forskellige måder. De fleste tilbereder nok retten som ‘mor lavede den’ (hvis mor altså lavede den…) :-)

 86. Deborah says:

  Nemlig ;-) – og det er jo så lige der “kæden hopper af”, for det gjorde mor nemlig ikke – og heller ikke din åbenbart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.