Efter hvad der maa kaldes en haard opstart paa job, har jeg nu endelig faaet lidt luft og fornyet energi til det her foretagende. Som altid flyver tiden afsted, maanederne gaar og om lidt er sommeren ovre – vi mangler dog stadig at tage paa sommerferie, hvilket vi foerst goer de to sidste uger i august. I Spanien lukker de fleste daginstitutioner i august, og vi er derfor mere eller mindre tvunget til at tage ferie i deres lukning, da vi ikke lige har overflod af pasningsmuligheder ved haanden. Heldigvis har vi nogle gode bedsteforaeldre, som har tilbudt sig, og dem faar Viktor saa gavn af i naesten to uger. Lige nu er det de spanske, og inden laenge er det mormor, som faar glaeden af den lille fyr.

Derpaa rejser til foerst en uge til Danmark, hvor vi forhaabentlig faar set en masse familie og venner. Herefter tager vi direkte fra Aalborg og videre til Mallorca, naemere betegnet Puerto Pollença, hvor den bare staar paa relax, sol og hygge i en uges tid.

Indtil da faar vi den soede ventetid til at gaa med varmegrader taet paa de fyrre, smaa briser af aircon og OL, som jo praktisk talt ikke kan undgaaes i disse dage.

 

7 Responses to Back in business

 1. et cetera says:

  Dejlige Viktor – han ser skøn ud der … med god solbeskyttelse. Det var en kamp at finde nogle hatte mine ville acceptere, men med de temperaturer I “holder” jer så skal det bare til. Hav nu en fortsat vidunderlig ferie – også i det majorcinske…:-)

  • Fisker says:

   Viktor er ikke helt overbevist med hensyn til hatten, men vi fortsaetter ihaerdigt overbevisningen ;-)

   Og du har helt ret, et cetera, vi skal passe paa solen – den er konstant og varm i disse maaneder.

 2. Sole says:

  Ahhh, sikke skønt billede, rigtig gavtyv… Hvor tiden bare går hurtigt, jeg fatter ikke, at det allerede er 5-6 måneder siden, at jeg mødte jer i Gug!!!! Håber I får en fantastisk ferie, jeg elsker Mallorca!!!

 3. Fisker says:

  Tusind tak :-)

  Tiden gaar ALT for hurtigt, Sole – du kan tro der er sket meget siden feburar! Kommer du til DK inden laenge eller har du vaeret?

  • Sole says:

   Jeg kan ihvertfald tydeligt se en forandring i den unge mands ansigt. Og saa har han bare saadan et laekkert glimt i oejet ;-) Jeg har faktisk vaeret i DK igen, i maj/juni. Regner med endnu en tur i oktober eller november, en KORT tur denne gang. Og saa er det vidst slut med de mange rejser, oekonomien saetter en naturlig begraensning ;-)

 4. Mette says:

  Sikke en hjerteknuser :-)

  Virkelig dejligt billede Pernille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.