Fisker & Fernández Fisker & Fernández
Menu
Search
Pre-ferie forberedelser

Viktor har fra september faaet plads i en ny vuggestue, som vitterligt ligger lige over for vores hoveddoer.  Det er lig med betydeligt mindre transporttid baade morgen og eftermiddag – og ikke mindst nem afhentning, naar der er besoeg udefra. Faa dage efter vi er kommet hjem fra ferie, begynder indkoeringen i den nye instiution, hvor han skal vaere caracol, en lille snegl. Institutionen er ikke mere end et par aar gammel, og alt er nyt, lyst og aabent. Vi har vaeret paa besoeg, og er meget spaendte paa begynder derovre.

I mange spanske institutioner er der en slags uniform. I de fleste tilfaelde er det en joggingdragt med institutionens navn og logo paa, og der er selvfoelgelig baade en vinter- og en sommerversion. Uniformen er ikke obligatorisk, men der er visse regler som skal foelges, saa som boenene helst skal komme i joggingtoej uden knapper, og i sko med velcro. Boernene skal ogsaa medbringe en baby – som i dette tilfaelde ikke er, hvad det umiddelbart lyder som. Det er nemlig en slags forklaede eller kittel, som bruges til forskellige kreativiteter og under spisning. Min fornemmelse er helt klart, at spanske boern generelt ikke maa blive beskidte eller rode rundt paa gulvet, og for at undgaa det, saa er babyen jo helt fantastisk…

Jeg har koebt et par billige babys i Carrefour, en blaaternet og en roedternet. Min plan er at finde nogle stofapplikationsmoenstre og dekorere dem lidt med dyremotiv og navn. Det er efterhaanden flere aar siden, at jeg har vaeret i gang med saadan noget, men mon ikke det er lige som at cykle? Jeg skal i hvert fald til at i gang, hvis de skal vaere faerdige inden ferien.

 

arrow2 Responses

  1. 2 hrs, 47 mins ago

    Lidt vildt med “uniformer” til vuggestuebørn- men alligevel ogå lidt smart! Håber det bliver en super start :)

  2. Fisker
    1 hr, 53 mins ago

    Jeg har det paa samme maade – det er ret tidligt at begynde paa uniformer, men samtidigt er det nemt og bekvemt, specielt naar der skal vaskes :-)

Leave A Comment