Saadan noget er der ikke meget af. Altsaa uden Viktor. I gaar fik vi lov, mormor agerede babysitter, og Fernández og jeg stroeg i biografen og saa den nye Batman-film. Det er faktisk omkring halvandet aar siden, at vi sidst var i biografen. Det kunne maerkes, for da filmen begyndte, synes jeg umiddelbart at lyden var lige lovlig hoej, og jeg naede ogsaa at blive meget traet under filmen – enten er jeg ved at blive gammel, eller ogsaa er der gaaet for meget baby i den. Det gik heldigvis over.

Tre timer og en kaempe spand popcorn senere gik vi glade hjem i naesten 40 graders varme – og klokken var vel at maerke naesten et om natten. I dag er der fredag, og nedtaellingen er for alvor begyndt til sommerferien. Mormor rejser hjem i morgen (og koeler lidt af), men vi ser hende jo igen i naeste weekend, naar vi ankommer til sommerdejlige (ja, der bliver sommer naar vi ankommer – bare vent og se) Nordjylland.

 

3 Responses to Kaerestetid

 1. Sole says:

  Det lyder herligt, sen aftentur i biffen og spadseretur hjem. Skoent. Vi har ogsaa godt med varme herovre i disse dage. Dagtemperaturen sniger sig op paa de 40 og aftentemperaturen omkring de 30 grader. Og fugtigt!!! Pyha som vi har det varmt ;-)

 2. Fisker says:

  Ja, man er helt splattet.

  Her er heldigivis ikke fugtigt naemere meget toert – noglegange er den helt nede paa 10%. Jeg ved slet ikke hvordan, jeg skulle klare det med hoej luftfugtighed :-S

  • Sole says:

   Lad helt vaere med at taenke paa det ;-))) Hvis I har den dejlige toerre varme, saa bare nyd det. Hvor ville jeg dog gerne vaere i Spanien lige nu. Det er vist godt 5 aar siden, jeg sidst var afsted!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.