Når vi rejser med fly, er Viktor med i enten en slynge eller den paraplyklapvogn, som vi købte til formålet for godt et år siden, da han og jeg drog ud på den første rejse til Danmark. Eftersom vi skal være på farten i to uger, besluttede jeg, at klapvognen godt kunne bruge en hynde. Om ikke andet så kunne Viktor i hvert fald. Klapvognen er trods alt ikke verdens mest bekvemme klapvogn.

Først gennemtrevlede jeg internettet for universalhynder til paraplyklapvogne, men der var ikke rigtigt nogen, som passede til en sort/lime klapvogn – og de som gjorde var noget dyrere end jeg var villig til at betale.

Så jeg gik selv i gang med målebånd, pladevat og uglestof (som oprindeligt var indkøbt til et ammepudebetræk, som aldrig blev til noget). Nu har vi en hynde, som passer til klapvognen, og som tilmed var billig.

 

 

 

5 Responses to En billig løsning

 1. Sole says:

  Hvor er det blevet flot….. Superduper. Og ugler er bare toppen!!!

 2. Fisker says:

  Tak, Sole! Stoffet er saa soedt, jeg tror der skal syes noget mere af resterne :-)

 3. Fisker says:

  Skal du forresten ikke snart have en blog?

  • Sole says:

   Jeg har tit taenkt paa at faa en blog, men jeg har saa svaert ved at se mig selv skrive. Hvad har jeg at fortaelle, som kan interessere andre?? Jeg elsker at laese med hos jer andre og gi’ mig til kende og kommentere. Men det er med i baghovedet, saaaaaa maaske en dag ;-)

   • Fisker says:

    Jeg synes da ellers dit eventyr lyder rigtigt spaendende. Du maa da opleve nogle hyggelige ting, som du kan fortaelle os om – og saa strikker du jo ogsaa :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.