I gaar var helligdag her i Spanien – og i mange andre katolske lande. Den 15. august er den dag Jomfru Maria steg til himmels.

Vi brugte dagen paa at faa vasket lidt ferietoej og paa at faa overblik over kufferternes indhold. At pakke en og samme kuffert til en uge i Danmark og derefter en uge paa Mallorca er altsaa lidt af en udfordring. Der skal fyldes lidt af hvert i, en del af det bliver sikkert slet ikke brugt. Saadan er det altid, men hellere helgardere sig end at mangle – er det ikke saadan det er?

Senere gik vi ud og spiste frokost. Temperaturen var helt nede paa 25 grader, og vi noed at det var til at traekke vejret for en stund. Sidst paa eftermiddagen (eller hvad der er foerst paa aftenen dansk tid) moedtes vi med nogle venner til en kop kaffe og en cola paa en af fortovsbarerne. Efter et par timer broed vi faktisk op fordi vi froes. Det er efterhaanden et par maaneder siden, at det er sket sidst.

I dag er temepraturen paa vej op igen, og heden kan maerkes igen. Paa loerdag er der afgang, og i dag og i morgen skal bruges paa sommerklipning, de sidste indkoeb og ikke mindst at forsoege at faa kuffertudfordringen til at gaa op.

 

2 Responses to Fridag

  1. Deborah says:

    Det var da dejligt, du er tilbage. Og kan især godt lide den nye header også! God tur til Mallorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.