Saa gik der naesten tre maaneder. Ikke at de er gaaet med ingenting, tvaertimod. Efter vores besoeg i Danmark var vi en uge paa Mallorca, og det var skoent; ikke for varmt, laekkert resort og rigtig god mad. Selvom det ikke altid er lykken at vaere alt for lang tid hjemme fra med smaa boern, saa gik det nogenlunde med Viktor. Han fik i hvert fald spist mange is. Og pasta bolognese.

Da vi kom hjem, begyndte Viktor i sin nye vuggestue, hvilket er gaaet over al forventning. Opstarten var lidt haard, men i mellemtiden er det blevet det nye yndlingssted. Det er helt tydeligt for os, at det at vaere sammen med en masse boern hver dag, have en helt fast rytme i forhold til moedetid, mad og lur goer en stor forskel for os i hverdagen. Det er helt fanstasisk, at vuggestuen ligger lige paa den anden side af gaden. Vi foeler os egentlig heldige.

Om lidt er det jo jul. Billetten til Aalborg er koebt – det blev fra Málaga den her gang. Det var billigst – meget billigere end fra Madrid – og koereturen derned skal vi jo alligevel til i samme ombaering, naar vi efter endt juleferie i DK ferierer videres hos Fernández’ familie i det sydlige Spanien.

 

7 Responses to Tre maaneder

 1. Har været forbi din blog flere gange for at se hvordan det var gået med jeres ferie på Mallorca. Sjovt at alle børn er til is og pasta ;-)
  Dejligt at I har fået en god vuggestue til Viktor.
  Her er der også bestilt rejse til Danmark til jul. Vi skal flyve til København og så med toget til Esbjerg. En lang rejse for at komme hjem, men der er desværre ingen direkte fly fra Mallorca til Billund om vinteren.

  • Fisker says:

   Lene, det var et rigtigt dejligt sted, og vi noed det. Vi kommer helt sikkert tilbage – det var vi hurtigt enige om :-)

   • Gik og var bange for at I var her liiiige den uge vi havde lidt dårligt vejr?

    • Fisker says:

     Nej, heldigvis. Det dårlige vejr begyndte den dag vi rejste hjem. Vi var heldige med vejret, for der var heller ikke alt for varmt, som det havde været tidligere. Det er et skønt område i bor i :-)

 2. anja says:

  Vi skal garanteret med samme fly så…

 3. Sole says:

  Hvor dejligt at se nyt fra dig!!! Mallorca uden is er umuligt, sådan en ferie husker jeg også med min søn, der er stort set ingen billeder af ham fra den ferie uden en is i hånden!!! Turen går også til DK i julen for os, d. 11 december sætter vi os i flyet, og så kalder 16 dejlige dage. Åh, som vi glæder os!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.